Прочитај внимателно пред да играш на серверот!

View previous topic View next topic Go down

Прочитај внимателно пред да играш на серверот!

Post by Owner on Mon Dec 14, 2015 10:41 pm

Овај форум нема да биде како другите форуми истотака и ќе нема тема за RolePlay(RPG) за РП да ставете на форум не е ни толку важно,ние админите бараме повеќе РП ингејм отколку на форум и истотака на овај сервер нема лесно од лидер на ГМ да земеш или пак од лидер да ти сменат лидер.Админите не смеат да ти менат лидер секој ден,тие смеат после 2 недели да видат РП и активност и се друго па да видат дали ќе те бидне за УП од лидер на ГМ или од ГМ 1 на ГМ 2 или пак од ГМ 2 на ГМ 3,па после ГМ 3 да видат дали ќе те бидне за УП на АДМИН.Доколку спамате на форум ќе биднете банирани од форумот една до две недели повеќе не.
MW Admin/Gm™ ви посакува убава и пријатна игра!

Owner
Admin

Posts : 7
Join date : 2015-12-13

View user profile http://mw-gaming.macedonianforum.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum