Пријава на играч додека некој крши правило!

View previous topic View next topic Go down

Пријава на играч додека некој крши правило!

Post by Owner on Mon Dec 14, 2015 10:49 pm

Ваше име и презиме на серверот(Латиница):
Име на играчот кој крши правило(Латиница):
Доказ(слика/видео):
Причина:ДОКОЛКУ ПОРАКАТА НЕ БИДЕ ЦИТИРАНА ЌЕ БИДЕ ИЗБРИШАНА!

Owner
Admin

Posts : 7
Join date : 2015-12-13

View user profile http://mw-gaming.macedonianforum.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum